Edelstenen tegen stress

Helaas ervaren we het allemaal wel eens in ons leven, onrust en stress. De een in meerdere mate, de ander in mindere, maar een edelsteen tegen stress en angst kunnen we allemaal op moeilijke momenten gebruiken in ons leven. Om de keuze wat makkelijker te maken vind je alle edelstenen tegen stress in onderstaand overzicht.

De juiste anti stress steen

Welke edelsteen bij jou past is afhankelijk van meerdere factoren. Je zoekt natuurlijk een edelsteen tegen stress, maar hebt misschien ook voorkeur voor een bepaalde structuur, vorm en kleur. Die laatste zegt veel over de werking van een edelsteen. Over het algemeen werken groene edelstenen tegen stress en angst, zoals de groene aventurijn en labradoriet. Er zijn ook edelstenen met een andere kleur die goed werken zoals de rookkwarts of agaat.

De werking van edelstenen

Tegenwoordig worden de meeste kwaaltjes en ziektes verholpen met medicijnen en vergeten we soms dat de mensheid dit vroeger op een hele andere manier aanpakte. Al duizenden jaren gebruiken mensen natuurlijke producten zoals een edelsteen tegen stress en angst om zich beter te voelen. De werking van edelsteen is niet wetenschappelijk bewezen, maar veel mensen hebben toch baat bij een steen tegen stress.

De pracht van edelsteen

Mocht je twijfelen over de werking van stenen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om ze te dragen of neer te leggen omdat je ze gewoonweg heel mooi vindt. Mocht je op een later moment toch meer met de kracht van edelstenen willen doen, kun je daar altijd nog mee beginnen. Het geloof in een steen tegen stress draagt zeker bij aan de werking.