Edelstenen voor afvallen

Probeer je wat gewicht te verliezen of kan je spijsvertering wel wat op gang gebracht worden? Een edelsteen voor afvallen is dan ideaal. Een passende edelsteen is bijvoorbeeld Jaspis of Carneool. Zij bevorderen een gezonde stofwisseling.

Edelstenen en afvallen

Besef je goed dat edelsteen voor afvallen je ondersteuning biedt. Je zult wel degelijk aanpassingen moeten maken in je eet- of beweegpatroon om daadwerkelijk wat kilootjes te verliezen. Zie het als een duwtje in de goede richting! Zo zorgt Carneool voor een vitaal gevoel, stimuleert het je seksualiteit en brengt het hormonen in balans. Dit zijn belangrijke aspecten die uiteindelijk veel invloed hebben op hoe fit jij je voelt en hoe je met je lichaam omgaat. Daarnaast stimuleert het ook nog de stofwisseling wat het echt een ideale edelsteen om af te vallen maakt!

Ook Jaspis stimuleert de stofwisseling en zorgt dat je doelgerichter wordt. Hierdoor is dit een mooie combinatie edelstenen als je wil afvallen. Het is belangrijk om edelstenen zo dicht mogelijk op je huid te dragen. Het liefst ook nog zo dicht mogelijk bij de plek waar je wil dat de werking plaatsvindt. Je kunt er ook voor kiezen om edelsteenwater te drinken. Plaats de edelsteen voor afvallen in een fles of glas met water en drink er gedurende de dag uit.

Edelsteen afvallen bij Fresh Spirits

Bestel je edelsteen om af te vallen bij Fresh Spirits? Dan ben je er zeker van dat je bestelling prachtig wordt ingepakt en zo snel mogelijk naar je toekomst. Op werkdagen is dit meestal nog op dezelfde dag. De bestellingen van het weekend worden maandagochtend verstuurd.