Over Fresh Spirits

“You have three homes: your body, mind and the earth. Take good care of them.”

Fresh Spirits

Even kennismaken

Hoi, Christy hier. Ik ben 27 jaar oud en het gezicht achter Fresh Spirits. Ik ben daarnaast eigenaar van FANN. ONLINE waar ik heel wat MKB’ers help met hun online marketing strategie. Deze kennis wilde ik graag zelf in de praktijk brengen. Samen met mijn steeds groter wordende interesse in spiritualiteit ben ik daarom Fresh Spirits begonnen. Een zoektocht naar balans en de zin van het leven waarin ik jou graag mee wil nemen.

Terwijl ik dit schrijf sta ik voor mijn gevoel echt nog aan het begin van deze reis. Al ben ik er ook van overtuigd dat je nooit uitgeleerd raakt over het leven, zelfs niet over die van jezelf. Laten we daarom van elkaar leren, ik van jou en jij van mij. Mocht je vragen, of dus juist opmerkingen hebben over informatie of producten op deze website, stuur dan een berichtje zodat we in contact komen met elkaar!

Christy

Eigenaresse

Fresh Spirits

Mijn verhaal

De afgelopen jaren ben ik persoonlijk steeds meer bezig met mijn zoektocht naar balans en een gezond leven. Ik ben hierdoor in 2015 gestopt met vlees eten en meer gaan sporten / bewegen. Mentaal merk ik dat ik regelmatig voor uitdagingen sta waarbij ik meer steun kan gebruiken. Die heb ik gevonden in astrologie: accepteren wie je bent en daarmee leren omgaan. Deze zoektocht heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kennis over spiritualiteit steeds verder wil verbreden. Zo lees ik veel over chakra’s en energetische therapie, maar ook over de werking van edelstenen.

Deze parels kunnen je bijstaan bij mentale problemen, maar ook bij lichamelijke. Ik heb zelf regelmatig last van eczeem waar ik nog altijd geen oplossing voor gevonden heb via de ‘gewone’ Westerse medische opties. Deze klachten probeer ik ook tegen te gaan door gezonder, bewust en gebalanceerd te leven. Zoals je ziet ben ik zelf nog heel erg zoekende en heb ik zeker niet alle wijsheid in pacht over spiritualiteit. Toch leek me dit juist een mooi moment om Fresh Spirits te starten. Een concept waar verbinding voorop staat en we van elkaar kunnen leren. Over deze reis en mijn persoonlijke ontwikkelingen vind je meer op de blog van Fresh Spirits.