Edelsteen waxinelichthouders

Je vindt hier prachtige waxinelichthouders van edelsteen. Je leest bij elk product welke werking de edelsteen heeft. Zo brengt een edelsteen waxinelichthouder niet alleen schoonheid in huis, maar bijvoorbeeld ook rust of balans.

 • Agaat waxinelichthouder
  19.95

  Deze agaat waxinelichthouder zorgt voor geestelijke en emotionele rust. Zet een kaarsje in de agaat theelichthouder en ze zorgt er met haar aardende werking voor dat je in balans komt.

 • Rozenkwarts waxinelichthouder
  19.95

  Deze rozenkwarts waxinelichthouder zorgt voor wat extra liefde in huis. Deze edelsteen past perfect bij de sterrenbeelden stier en kreeft. Bij de stier helpt de rozenkwarts om jaloezie en hebzucht te verminderen. Op een kreeft heeft deze steen juist een kalmerende werking op emoties.

 • Seleniet waxinelichthouderSeleniet waxinelichthouder
  14.95

  Deze Seleniet waxinelichthouder zorgt voor een prachtig helder, maar warm licht in huis. Seleniet werkt beschermend en geeft je inzicht. Als je spiritueel bezig bent is dit een goede edelsteen soort ter ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan contact maken met Engelen en gidsen, maar ook tijdens meditaties om bij je innerlijke…

 • Seleniet waxinelichthouder duoSeleniet theelichthouder duo
  24.95

  Deze mooie duo waxinelichthouder is gemaakt van Seleniet. Een steensoort die je beschermt en tegelijkertijd inzicht geeft. Dit is vooral fijn als je veel met spiritualiteit bezig bent. Yin Yang slaat daarnaast op de kosmische dualiteit. Twee tegengestelde principes die in alle aspecten van het leven terugkomen.

 • Zoutsteen waxinelichthouderZoutsteen waxinelichthouder Out of Stock
  8.99

  Een zoutsteen waxinelichthouder is niet alleen prachtig om te zien, maar werkt ook revitaliserend. Zoutsteen zuivert de lucht namelijk van positief geladen ionen en brengt zo de elektrische lading van ruimtes weer in balans. Dit doe je door de zoutsteen waxinelichthouder te voorzien van een kaarsje. Zodra deze steen warm…