Chakra Stenen

Chakra’s en edelstenen zijn al eeuwenlang met elkaar verbonden. Chakra’s zijn een soort knooppunten in je lichaam waar veel energie samenkomt. Er bestaan 7 chakra’s en dat zijn de volgende: wortelchakra, sacraalchakra, zonnevlechtchakra, hartchakra, keelchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra. Bij Fresh Spirits vind je chakra stenen voor elk chakra en natuurlijk chakra stenen sets met 7 bijpassende stenen. 

Chakra stenen betekenis

Chakra edelstenen werken allemaal op het chakra waar ze bijhoren. Je kunt vaak aan de kleur van de edelsteen zien bij welk chakra ze horen. Bij het eerste chakra hoort rood, bij het tweede oranje, bij het derde geel, bij het vierde groen, bij het vijfde blauw, bij het zesde paars en bij het zevende lila of roze. Dit is bij benadering zo, want de paarse Amethist werkt ook zeer goed voor het zevende chakra bijvoorbeeld.

Chakra stenen kun je gebruiken voor chakra therapie. Hierbij ga je ervoor zorgen dat de energie weer in goede banen wordt geleid bij deze knooppunten. Door bijvoorbeeld trauma of een nare gebeurtenis kan het zijn dat de energie vast blijft hangen bij een bepaald chakra waardoor deze blokkeert en je uit balans raakt. Dit zorgt er vaak voor dat je keer op keer dezelfde negatieve keuzes blijft maken. Dit uit zich lichamelijk, maar ook emotioneel en psychisch. Chakra edelstenen ondersteunen je de balans terug te vinden door hun eigenschappen, die jij op dat moment mist of te weinig hebt, over te brengen op jou. Chakra stenen helpen jou om de energieblokkades weg te nemen waardoor deze weer vrijuit kan stromen en jij gelukkiger bent en lekker in je vel zit.

7 Chakra stenen

Er bestaan een hele hoop Chakra edelstenen. Voor elk chakra bestaan er namelijk verschillende edelstenen die passen qua werking. Als je kiest voor een chakra stenen set, dan ontvang je voor elk chakra een passende steen. Je ontvangt dus meteen 7 chakra stenen om met elk chakra aan de slag te gaan. Voel je dat je energie blokkeert in een bepaald gebied en ben je bewust op zoek naar een edelsteen voor dat chakra? Dan kun je in de webshop van Fresh Spirits per chakra passende edelstenen bekijken.

Bij elk product van Fresh Spirits kun je gemakkelijk terugvinden voor welk chakra de steen bedoeld is. Daarnaast zie je ook meteen welk sterrenbeeld aansluit en wat de exacte werking is. Zo vind je altijd de ideale edelsteen voor jouw karakter en situatie. Je bestelling wordt prachtig ingepakt en natuurlijk zo snel mogelijk naar je verzonden. Heb je vragen over de Chakra stenen? Neem dan even contact met me op en ik help je persoonlijk verder.