Oranje edelsteen

Voel je je teneergeslagen en sta je wat negatief in het leven? Oranje edelsteen staat erom bekend dat ze je gevoel van geluk ondersteunen. Je krijgt er nieuwe energie van en creativiteit wordt aangewakkerd.

Edelsteen oranje voor positiviteit

Oranje edelsteen heeft een positieve werking op de bloedsomloop en zorgt ook dat je energie goed verdeeld wordt door je lichaam. Het zorgt voor positiviteit en een ontspannen gevoel. Aan de oranje edelsteen betekenis merk je misschien als dat deze goed bij het sacraal chakra, oftewel heiligbeen chakra, past. Dit chakra heeft te maken met je seksualiteit en emoties. Niet zo gek dus dat ze invloed hebben op een positief gevoel! Oranje edelstenen die neigen naar geel werken ook op je zonnevlechtchakra, een voorbeeld hiervan is oranje Citrien. Dit chakra heeft te maken met voelen, wat nodig is voor transformatie.

De prachtige oranje Carneool

Een voorbeeld van een edelsteen in het oranje is Carneool. Dit is een steen met werkingen die precies aansluiten bij het 2e chakra. Deze edelsteen zorgt voor energie en levensvreugde, maar heeft ook een positief effect op je seksleven en laat menstruatieklachten verminderen. Citrien zorgt ook voor meer zelfvertrouwen en energie. Beide werken goed voor de spijsvertering en zijn edelstenen voor afvallen.

Oranje edelsteen bestellen bij Fresh Spirits

Ben je op zoek naar een mooie oranje edelsteen, dan zit je bij Fresh Spirits helemaal goed! Bij elke edelsteen zie je waar deze goed voor werkt, maar ook bij welk sterrenbeeld en chakra de steen past. Je bestelling wordt zo snel mogelijk en mooi ingepakt verzonden. Heb je vragen, neem dan contact op en ik help je snel verder!