Blauwe edelsteen

Deze edelstenen hebben niet alleen een prachtige kleur, de kleur blauw van een edelsteen zegt ook wat over de werking. Blauwe edelsteen zorgt voor geestelijke helderheid, kalmte en een open houding naar jezelf en de wereld. Deze stenen zijn ideaal bij een druk en gestrest leven.

Voorbeelden van blauwe edelstenen

Er zijn diverse edelstenen in het blauw met verschillende helderheden en werkingen. Zo zorgt de edelsteen blauwe Apatiet voor meer creativiteit en intellectualiteit. Je kunt er erg goed door focussen en ze vergroot je motivatie. Echt een steen van deze tijd dus. Blauwe Celestien zorgt ervoor dat je plannen en ideeën ook echt uitwerkt en van de grond krijgt. Ook deze steen werkt erg kalmerend.

Algemene werking edelstenen blauw

Over het algemeen kun je stellen dat blauwe edelstenen dus kracht uitoefenen op wijsheid en creativiteit, maar ook op communicatie. Ze ondersteunen je in de wijze waarop je deze nieuwe ideeën en kennis overbrengt op de ander. Blauwe edelstenen hebben invloed op het vijfde chakra, het keelchakra maar vaak ook op het zesde chakra. Dit wordt ook wel je derde oog genoemd waarmee je voorbij illusies kan kijken. Je ziet ook hier weer duidelijk die communicatie (keel) en helderheid (derde oog) terug van edelstenen in het blauw.

Blauwe edelsteen bestellen bij Fresh Spirits

Past de werking van blauwe edelsteen goed bij jou? Dan vind je bij Fresh Spirits mooie opties trommelsteentjes. Bij elke edelsteen zie je ook vermeld staan bij welk sterrenbeeld en chakra deze past, zodat je altijd zeker weet dat de edelsteen helemaal aansluit op jouw wensen. Je bestelling wordt natuurlijk met zoveel mogelijk zorg ingepakt en zo snel mogelijk verzonden. Je kunt meestal de volgende dag al je blauwe edelsteentjes verwachten!